Visa vägen med elbil och segling

Att ha ett intresse och engagemang i miljö, klimat och natur kan vara hur fantastiskt som helst, men det kommer kännas ännu mer meningsfullt om du delar med dig av din kunskap till andra. Därigenom kan du förhoppningsvis lyckas inspirera andra till att göra liknande, genomtänkta val, och att vara ett positivt inflytande är aldrig fel.

Kom närmare naturen

Segling är ett av de mest otroliga sätten att komma nära naturen – känslan av vågorna under båten, rörelserna och de salta stänken i ansiktet. Inte mycket går upp emot det, men det härliga med naturen är att den går att uppleva på så många olika sätt; i havet, i skogen, i bergen och i luften för att nämna några. Är du en av de som älskar att ge dig ut och uppleva väder, vind och närhet till elementen så behövs dock ofta en bil, något som kan tyckas gå emot viljan att vara miljövänlig och tänka på klimatet. Väljer du en elbil så har du dock gjort ett medvetet val att lämna den smutsiga bensinen bakom dig till förmån för ett lite snällare alternativ.

Välj elbil och inspirera barnen

En elbil är ett bra val i dagens samhälle, när det är extra viktigt att göra medvetna val och sätta ner foten kring det som är viktigt för dig. Med en smart och enkel laddbox från Tibber kan du smidigt ladda din bil hemma och sedan köra iväg och njuta av dagens segeltur. Har du barn är dina val också en möjlighet att introducera dem till viktiga frågor som vikten av att ta hand om naturen och världen, och här kan både din elbil och seglingen hjälpa till. Blir det naturligt för barnen att redan från väldigt unga år ha som vana att göra val med miljön i fokus, lägger det en riktigt bra grund för att de ska fortsätta göra det under resten av sina liv.

Sprid ordet genom en blogg

Vill du ta ditt miljöengagemang ett steg längre kan en blogg i ämnet vara en god idé. Genom att tydliggöra och inspirera kan du sprida motivation utan att hålla på med pekpinnar, och gör du det bra är chansen stor att du kan påverka fler i positiv riktning. I en blogg bestämmer du själv vad du vill ta upp och dela med dig av, och även här kan valet att skaffa elbil vara ett bra ämne att belysa. Så låt din passion för miljö och natur vägleda dig, och visa vägen för andra genom både dina handlingar och ditt ord.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

GetMag